A Sansz Üzleti Klub Egyesület által támogatott „Szemléletformáló” interaktív munkahelyteremtő oktatási program

Nálunk 2 + 1 hónapos intenzív képzés alatt elsajátíthatod a gazdasági élet alapismereteit és havi 150.000 Ft pénzt kereshetsz. /Kommunikáció, Üzleti és Jogi ismeretek, Klasszikus és digitális Marketing /

Az első Alapfokú kurzuson sikeresen vizsgázók Oklevelet és a további 1 hónapos Mester kurzusra való jogosultságot kapnak. Az első Alapfokú kurzus tandíja 35.000 Ft/hó, azaz összesen 70.000 Ft.

A Mesterfokú kurzuson sikeresen vizsgázók Oklevelet, csoportvezetői kinevezést és kiemelt pénzkereseti lehetőséget kapnak a Sansz Üzleti Klub Egyesület oktatási rendszerében. A második egy hónapos Mesterfokú kurzus tandíja összesen 55.000 Ft.

A Mesterfokú kurzus elvégzése széleskörű ismereteket, tudástöbbletet és komoly sanszot biztosít a változtatáshoz, a sikeres pályamódosításhoz, az önálló vállalkozáshoz, stb.. Például egy állásinterjúnál, vagy egy munkahelyi előléptetésnél döntően pozitív szerepe lehet a Sansz Üzleti Klub Egyesület által kiadott Mesterfokú Oklevélnek, másrészt egy kezdő, vagy már meglévő vállalkozáshoz értékes ismereteket biztosít. A sikeres vizsgázók bekerülnek a Sansz Üzleti Klub Egyesület nyilvántartásába, melyről az álláskereső prémium kategóriájú cégeket folyamatosan tájékoztatjuk, ami a végzősöknek új karrier lehetőségeket kínál.

A Mesterfokú kurzust elvégző kinevezett csoportvezetők feladata az Alapfokú kurzus résztvevőinek konzulensi segítséget nyújtani a vizsgákra való felkészüléshez és minden tájékoztatást megadni részükre az egyesület progresszív képzési rendjéről. A csoportvezetők, minden általuk vezetett induló csoport vezetéséért 150.000 Ft összeget kapnak, miközben összesen csak 125.000 Ft összeget fektettek be tandíjként. Egy hónapban több induló csoport vezetésére is van lehetőség. Mindenki saját döntése, hogy kihasználja-e a csoportvezetés lehetőségét, vagy megelégszik a befizetett tandíj ellenértékeként kapott tudástöbblettel, melyet a Sansz Üzleti Klub Egyesület oktatási rendszere nyújt. A csoportvezetői tevékenység végzéséhez nem szükséges feladni az olyan munkahelyeket, melyek összeegyeztethetőek a Szemléletformálás képzés időpontjaival. Amennyiben a hozzánk csatlakozó személyek igazoltan új jelentkezőket hoznak, vagy ajánlanak, utánuk fejenként 10.000 Ft jutalékban részesülnek. A Sansz Üzleti Klub Egyesület nagy összegű vissza nem térítendő támogatást nyújt minden hónapban a képzésekre jelentkezők utánpótlásához szükséges média kampányok finanszírozására. / Saját fejlesztésű applikáció, Facebook, Google, Jófogás, Népszabadság, Magyar Nemzet, Metro újság, fejvadász cégek, álláskereső oldalak stb./

A SANSZ ÜZLETI KLUB EGYESÜLET EGY DINAMIKUSAN FEJLŐDŐ? SZAKMAI HITELESSÉGEN ALAPULÓ SZERVEZET, mely közfeladatokat segít azzal, hogy támogatja az oktatásokat, sikeres gazdasági szereplőket képez ki, és munkát biztosít számukra.

A „Szemléletformáló” oktatási programban való sikeres részvétel felkészít egy új tudásalapú, életvitelre. Megalapozza pénzügyi helyzetedet, és megnyithatja számodra a gazdasági élet minden területén való érvényesülés lehetőségét.

57c65b5e4988a0ea_shutterstock_111780053_jpg_xxxlarge_2x
ff_fi_kokous_paakuva1_450x450
marketing-planning-workshop-for-consultants